Chybová zpráva

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/crskv.cz/public_html/old/includes/file.phar.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int ve funkci element_children() (řádek: 6656 v souboru /home/crskv.cz/public_html/old/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int ve funkci element_children() (řádek: 6656 v souboru /home/crskv.cz/public_html/old/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int ve funkci element_children() (řádek: 6656 v souboru /home/crskv.cz/public_html/old/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int ve funkci element_children() (řádek: 6656 v souboru /home/crskv.cz/public_html/old/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters ve funkci drupal_get_feeds() (řádek: 394 v souboru /home/crskv.cz/public_html/old/includes/common.inc).

Dětský náborový závod LRU Feeder 2013

Datum konání : sobota 28. září 2013
Místo konání : chovný rybník MEXIKO u obce Lesov
                                                                                                    


Pořadatel:
Předseda sekce odboru LRU Feeder ČRS,  
dozor RS MO Karlovy Vary

Organizační výbor:

Hlavní garant závodů: Jiří Ouředníček
Technický ředitel: Jan Lévai
Garant ÚS ZČ ČRS: František Pelíšek
Garant MO Karlovy Vary: David Brož
Hlavní rozhodčí: Ladislav Chalupa
Čestní hosté: funkcionáři a členové MO ČRS Karlovy Vary
Popis závodů:
Závodí se ve dvou samostatných dětských kategoriích, děti do 10-ti let a děti do 15-ti let, závod trvá 3 hodiny (pořadatel může podle potřeby z důvodu nepřízně počasí apod. závod zkrátit.). Ryby se měří 1cm = 1bod. V každé kategorii vítězí ten, kdo dosáhne za závod nejvíce bodů. Při shodě rozhoduje větší ulovená ryba.
Popis závodní tratě:
Břehy chovného rybníku Mexiko u obce Lesov, mírně svažitý břeh bez stromových porostů, závodní sektory min. 3m, osádka ryb převážně kapr obecný. Hloubka 2-3m.

Časový harmonogram sobota 28. září 2013:
09:00 -             - Sraz, prezentace a losování
10:00 -            - Oficiální zahájení závodů
13:00 -            - Konec závodu
13:00 - 14:00  - Sčítání výsledků, občerstvení závodníků (opékání buřtů)
                - Přednáška klubu KSCO - přežití v přírodě
14:00 - 15:00  -  Vyhlášení výsledků, předání cen

Přihlášení do závodu:
Přihlásit se můžete telefonicky na číslo 606656905, nebo  606 049 581, emailem: f.pelisek@tiscali.cz, nebo  levai@zatko.cz. Vzhledem k délce trati je závod omezen na maximální počet 50 startujících dětí.
STARTOVNÉ NIKDO NEPLATÍ !
Pravidla závodu:
Závod probíhá podle rybářského řádu, zákona 99, prováděcí vyhlášky 197 a ustanovení Závodního a Soutěžního řádu sekce LRU feeder, v platném znění pro rok 2013, s níže uvedenými úpravami:

Nástrahy, návnady a způsob vnadění:
1. Celkové množství návnad a živých nástrah není nijak omezeno, je doporučeno mít maximálně jeden 17-ti litrový kbelík krmné směsí, a maximálně 1 litr živých nástrah.
2. Závodníci mohou vnadit podle svého uvážení (prakem, katapultem, nebo rukou).
K účasti na závodě nejsou nutné žádné doklady.
3. Je doporučeno mít vyprošťovač háčků (pean, obůstek), jednu jakoukoliv nádobu na krmení, delší podběrák a vlastní stoličku k sezení.
4. Do sektoru závodníků do deseti let mohou vstoupit i jejich rodiče, pomocníci, doprovod, a mohou dětem pomoci s přípravou, mícháním krmení, navázáním prutů a podobně.  
5. Do sektoru závodníků do patnácti let mohou vstoupit i jejich rodiče, pomocníci, doprovod a mohou dětem v přípravě pomoci navazovat prut, míchat krmení a podobně, ale během závodu už mohou pouze navazovat zamotaný prut.
6. Lov ryb se provádí na 1 feederový prut s jedním návazcem a s jedním háčkem.
Lov ryb je povolen pouze na feederový prut. Závodníkům bude po dohodě prut bezplatně zapůjčen.

Platí, že za přihlášené děti stále nesou plnou odpovědnost rodiče  s dětmi do 15-ti let musí být přítomen rodič nebo jiná osoba starší 18-ti let, která je v době konání závodu za něj zodpovědná. Pořadatel upozorňuje, že každý závodník se zúčastňuje na vlastní nebezpečí a odpovídá za škody jím způsobené a jemu způsobené, musí dbát na pořádek ve svém okolí a za děti ručí rodiče. Po skončení závodů je povinen své místo řádně uklidit a to včetně odpadků, lahví a různého dalšího odpadu.

Losování:
Závodní úsek bude postaven jako jeden závodní úsek podle počtů přihlášených. Losování proběhne v čase prezentace závodníka podle časového harmonogramu a to v jakém pořadí se každý závodník dostaví.

Hodnocení a bodování:
Bude hodnocena kategorie do 10-ti let a děti do 15-ti, přičemž bude vyhlášeno pořadí nejlepších 3 závodníků z obou kategorií. Každá kategorie bude vyhodnocena samostatně a první tři získají cenu v podobě poháru a hodnotných cen od našich milých sponzorů. Diplom a sladké ceny za účast jsou připraveny pro všechny startující děti.

Cesta na závodní úsek: kde je místo srazu:

Ubytování pořadatel nezajišťuje.
Občerstvení (ZDARMA) na závodním úseku zajištěno pouze pro malé závodníky, pro rodiče káva.
Po dobu závodu slíbili pomoc dětem naši reprezentanti, ligoví a divizní závodníci a taktéž pokud bude potřeba, dětem půjčí svoje vezírky, dlouhé podběrákové tyče a pomůžou a poradí s krmením a montážemi, takže pokud vaše dítko nemá vezírek nebo dlouhou podběrákovou tyč, nezoufejte a přijďte, společně strávíme krásný den u vody.

Všichni jste srdečně zváni  !!!!

 

Kategorie: